Springen naar inhoud


Tweede woning in Turkije wint aan populariteit

Turkije Woning populair

 • Please log in to reply
Er zijn 3 reacties in dit onderwerp

#1 Arda011

Arda011
 • Leden
 • 110 berichten

Geplaatst op 21 september 2011 - 19:07

De woningmarkt in het slop? Niet in Turkije! Daar is het Nederlandse bedrijf
Blees Estates b.v. momenteel bezig met de ontwikkeling van haar vierde kleinschalige villa resort Izarra Saray voor Nederlanders en buitenlanders die op zoek zijn naar een luxe tweede woning.  

Geplaatste afbeelding

Na landen als Spanje, Frankrijk en Italië is Turkije de laatste jaren hét opkomende land voor een tweede woning, blijkt uit recent onderzoek van Second Home International en het Nederlands Research Instituut voor Recreatie en Toerisme. Het Turkse klimaat, de gastvrije bevolking en de prachtige natuur verleiden een flink aantal Nederlanders al tot het investeren in een tweede woning in Turkije.

Drie soorten kopers
Tiek Blees, oprichter van Blees Estates, ervaart die toegenomen vraag elke dag in de praktijk. Zij constateert dat er drie soorten kopers voor villa’s in Turkije zijn. Als eerste de genieters, mensen die graag  een deel van hun tijd in een mooie omgeving en een heerlijk klimaat wonen. De tweede categorie zijn de investeerders. Mensen die zich realiseren dat de economie in Turkije nog steeds flink groeit en dat onroerend goed een verstandige investering is. De laatste categorie is misschien wel de meest aangename; mensen die investeren in een tweede woning en er zelf van genieten.  Wanneer mensen men zelf geen gebruik maakt van de villa, verhuurt men het met een mooi rendement.

Bemiddeling
Blees Estates mag ondertussen gerekend worden tot een van de meest ervaren spelers in de Turkse vastgoedmarkt. In de afgelopen jaren ontwikkelde het Nederlandse bedrijf in eigen beheer drie complete bouwprojecten. Stuk voor stuk kleinschalige, luxe parken met een hoog kwaliteitsniveau. Blees Estates verzorgde de aankoop van de grond, het bouwen van de huizen, de verkoop en de overdracht.

Geplaatste afbeelding

Bemiddeling bij de aankoop van een tweede woning in Turkije is geen overbodige luxe, vertelt Tiek Blees. Turkije heeft een aantal, voor Nederlanders, ongebruikelijke regels en afwijkende wetgeving. Blees: ,,Het land kent bijvoorbeeld verschillende eigendomsbewijzen en woonvergunningen. Je moet goed weten welke papieren je nodig hebt om straks onbezorgd te kunnen genieten van je tweede woning.  Gelukkig kan ik met mijn ervaringen mijn klanten weer adviseren en ze soepel op weg helpen in dit prachtige land.”

Toscaanse villa’s, met nieuw USGA golf op 2,5km
Momenteel ontwikkelt Blees Estates vlak bij de badplaats Kusadasi aan de Egeïsche Zee haar
vierde villapark.

Izarra Saray – vrij vertaald ‘paleis onder de sterren’ – kent opvallend royale kavels, 1100m² en krijgt een Italiaanse look dankzij de Toscaanse bouwstijl van de villa’s. Doordat de bouw pas start na de aankoop van de woning, zijn persoonlijke wensen nog relatief eenvoudig in te passen. Blees: ,,Daarnaast bieden we een totaalconcept op gebied van property management, het onderhoud van een zwembad of het regelen van bijvoorbeeld een huurauto. We ervaren dat mensen dat buitengewoon prettig vinden als ze relatief onbekend zijn met Turkije.’’

http://www.edestad.n...t_16760218.html

#2 Turkmeneli

Turkmeneli

  IraqiTurkmen

 • Evenement Poster
 • 1826 berichten
 • Geslacht:Onbekend :)

Geplaatst op 21 september 2011 - 20:50

bu konulari gorunce aklima cesit cesit konular esiyor.

- Canakkale boylece gercekten gecildimi? Sirf bu yabancilarin rahati icin, diskotekler, ickiler filan satip para kazananlar var.
- Benim soydasim bir ev alamazken, yabancilarin ev almasi ekonomi icin belki iyi ama bu gunun yarinida var.
- Belki maddi destek sayliyorlar,ama maneviyat boylece cokuyor.
- INSALLAH gelenler hidayete erer.
- Umarim sayili arazi/ev satarlarda, bazi bolgelere hakim olupta, yarin kotulugu emreden kisi basimizda olmaz.

Unutulmus Türk menem


#3 tolunayaras

tolunayaras
 • Leden
 • 35 berichten
 • Geslacht:Man

Geplaatst op 22 september 2011 - 17:06

osmalida sirf bu yuzden coktu, bugunu dusunupte yarini dusunmemekte..

simdi nakit para saglaniyor ama boylece zionistler ve emperialistler icimize siniyor boylece milleti ellerine aliyor.

bence canakkale coktan gecilmistir, yuzbinlerce sehidlerimiz mezarlarinda tersyuz olmustur simdi

allah sonumuzu hayr etsin...

simdi bir hollanda vatandasi olmayan bir turk mesela gelip burdan ev alirsa? onu rahat ettirirlermi? veyatta bizim onlara turkiyede sundugumuz kolayliklari ve ucuzluklari hollanda bize sunarmi? bunlari dusunun bence..

#4 Turkmeneli

Turkmeneli

  IraqiTurkmen

 • Evenement Poster
 • 1826 berichten
 • Geslacht:Onbekend :)

Geplaatst op 22 september 2011 - 22:07

^katiliyorum

Unutulmus Türk menem


Also tagged with Turkije, Woning, populair

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 members, 0 guests, 0 anonymous users