Hayatınızda ki önemli anları kurallara uymak şartı ile TSlilerle paylaşabilirsiniz.
On topic:
Amersfoort belediyesi park ve otoban kenarında ki otları biçmek için yeni bir yöntem geliştirmiş galiba . Haziran ayı boyunca A1’deki otları yavaş yavaş biçen koyunlar bu gün De Hoef’daki parkın otlarını da biçmeye başlamışlar.
Koyunlar; ortalıkta dolaşan karabaş ve yanık yanık kaval çalan çoban olmasa da bir arada dinleniyorlardı.
Veranderd door Doğan, 07 juli 2010 - 19:15
Boğulmak için okyanusa gerek yok, bir yudum su yeter.
Koyunlardan boyalı olanların akıbeti beni düşündürüyor. Ya onlar beyaz Türkler ve imtiyaz sahibi burjuvazi sınıf ya da sonları mezbahane (kesim evi) görünen proletarya sınıfına mensup proleter zavallılar. Ve yahut bunların hepsi bildiğimiz koyun, sıradan bir otlama yapıyorlar ve komplo teorisi üretip olayı politize etmemek lazım.
Harekete bile geçiremeyen imanın, sırattan geçirmesine imkan var mı?
we need a little movement!
Tatilden sonra geri dönmeyi düşünmüyorsun herhalde.
Doğru zamanlarda yanlış insanlara, yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek...
Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim. Belki de yanlışı silmeye yüreğim...
" Ben milletim ugruna adamisim kendimi
Bir dogrunun imani bin egriyi düzeltir
Zulüm Azrail olsa, hep hakki tutacagim
Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir"
Opleiding/Beroep:Afgestudeerd Bachelor of Economics
Geplaatst op 12 juli 2010 - 22:25
^ Yillar once gitmistim Kayseri'yi gezmeye. Yaz sezonu diye t-shirt ile cikmaya kalkistim Erciyes'e... ve... agzimin payini aldim Bu teleferikte salavat getirdigimi hatirliyorum